Nieuws

Geweldige opbrengst Sponsordiner overhandigd.

Op vrijdagmorgen 28 april om 11.00 uur was er een samenkomst gepland om de opbrengst van het Sponsordiner middels een cheque te overhandigen.

Jantine van Zoeren – de Jongh van de Couwenbergh, die de Roparun een warm hart toedraagt, had aan Gerard Brouwers, de voorzitter van het Runningteam Laarbeek en Jan Dekkers, mede-organisator van het diner kenbaar gemaakt, dat ze de balans van het Sponsordiner had opgemaakt en heel graag de opbrengst hiervan wenste te overhandigen. Het buitengewoon geslaagde, gezellige en smaakvolle diner, opgeluisterd door salonorkest Prelude, heeft het prachtige bedrag van € 1800,- opgeleverd. Mede dankzij de inzet van diverse vrijwilligers van het team zelf is dit mogelijk gemaakt. Een cheque met het bedrag werd gemaakt, een fotograaf geregeld en Gerard en Jan werden uitgenodigd de cheque in ontvangst te nemen. Onder grote dank van Gerard en Jan werd dit bedrag toegevoegd aan de overige bedragen, die bij elkaar zijn gebracht door allerlei andere acties van het team. Zo hopen zij met Pinksteren weer een mooi bedrag te kunnen overmaken aan de Stichting ROPARUN en daarmee aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker.