Vrienden van Runningteam Laarbeek

Sinds 2008 is er binnen Laarbeek een hardloopteam, Runningteam Laarbeek (RTL) genaamd.

Ze nemen jaarlijks deel aan de Roparun (www.roparun.nl), een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij zij, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto van de St. Roparun, wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. En iedereen kent wel iemand in zijn/haar directe omgeving met deze nare ziekte.

Als team hebben we nu het plan opgepakt om mensen, die met ons sympathiseren, meer bij de stichting Runningteam Laarbeek te betrekken en hiermee onze achterban te verbreden en versterken.
We willen dit doen door binnen de stichting een club op te richten, genaamd: “Vrienden van Runningteam Laarbeek”, waarvan je lid kunt worden. Een lidmaatschap kost jaarlijks tenminste € 20,-, maar het mag natuurlijk meer zijn. (Donaties zijn aftrekbaar bij de belastingdienst omdat wij een ANBI-status hebben.)

Wordt je via een Nieuwsbrief periodiek op de hoogte gehouden van activiteiten, die het RTL organiseert en wordt je uitgenodigd bij evenementen, waaraan het RTL deelneemt. Bij activiteiten en evenementen kun je denken aan o.a. het Sponsordiner, het wafels bakken bij Tuincentrum de Biezen, vlooienmarkten, etc. maar ook bij diverse loopactiviteiten. En als RTL iets organiseert dan kun je als bedrijf reclame-uitingen gratis of  tegen een heel aantrekkelijke bijdrage, plaatsen bij activiteiten van het team.

Lijkt je dit iets en voel je je betrokken bij het Runningteam, dan nodigen wij je van harte uit om lid te worden. Dat kan door een email te sturen met je gegevens zoals naam, adres, postcode en woonplaats.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met voorzitter Gerard Brouwers (gba.brouwers@planet.nl) , 
of teamcaptain Mies van Berlo (mjcvanberlo@onsbrabantnet.nl) .

Spreekt het je aan en wil je het goede doel ondersteunen, schrijf je in of neem dan contact op.