Ook sponsor worden?

Wilt u onze sportieve uitdaging steunen om daarmee geld bij elkaar te brengen voor patiënten met kanker?

Op 4, 5 en 6 juni 2022 neemt het Running Team Laarbeek voor de 14e keer deel aan de ROPA-run, de langste non-stop estafetteloop ter wereld van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Oorspronkelijk liep het parcours van Rotterdam naar Parijs, vandaar ROPA-run. Evenals vorig jaar zal ook dit jaar een uitsluitend Nederlandse route gelopen worden, de noordelijke en zuidelijke variant. De zuidelijke route komt op 1e Pinksterdag door Aarle-Rixtel en Lieshout.

Doelstelling is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor patiënten met kanker om het motto van de ROPA-run te kunnen uitvoeren: 

 “Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.  

Iedereen kent wel een collega, vriend(in), familie, buurtgenoot of bekende die te maken heeft met deze ziekte. Help daarom het Running Team Laarbeek om een zo hoog mogelijk bedrag bijeen brengen ten gunste van de Stichting ROPA-run.

Goede doelen

De steun van de ROPA-run is ook de afgelopen jaren in onze regio terecht gekomen: inloophuis “De Cirkel“ in Helmond mocht € 75.000,- ontvangen;  het hospice-centrum te Bakel heeft in 2018 een bedrag van € 5.000,- mogen ontvangen voor nieuw tuinmeubilair. In 2019 hielpen we mee om een nieuw hospice in St. Michielsgestel op te starten. Inmiddels hebben zij in 2019 € 97.400,- ontvangen voor de oprichting en inrichting van dit hospice.

Zo proberen wij als Runningteam Laarbeek een steentje bij te dragen aan de zorg voor mensen met kanker en de palliatieve zorg in zijn algemeenheid.

CBF keurmerk en ANBI instelling Stichting Roparun Palliatieve Zorg heeft op 1 augustus 2006 het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) keurmerk ontvangen. Dit betekent dat een donateur er op kan vertrouwen dat we verantwoord met een gift omgaan. Kijk voor meer informatie op de website van het CBF: www.cbf.nl

Ook staat de Roparun bij de belastingdienst geregistreerd als ANBI, wat staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI is een instelling die op een andere manier bijdraagt aan het algemeen nut. Hierdoor zijn giften aan de Roparun aftrekbaar van de belasting. Zie voor meer informatie: www.belastingdienst.nl/giften/

Activiteiten

Deelname aan de ROPARUN brengt voor het Runningteam ook een aantal verplichtingen met zich mee. Het inschrijfgeld voor een volledig team bedraagt € 3.000,-. We bekostigen dit als team zelf! Ieder teamlid betaalt € 60, en als team zijn we verplicht minimaal 1000 loten van € 2,50 te verkopen, zodat alle sponsorinkomsten aan de ROPArun gedoneerd kunnen worden. Running Team Laarbeek onderneemt zelf ook veel activiteiten voor het goede doel. B.v. Het halen van het bevrijdingsvuur in Wageningen op 5 mei, de wafelbakactie bij tuincentrum De Biezen, het sponsordiner, een pannenkoekenactie, de aanwezigheid bij diverse vlooienmarken, etc.  In totaal hebben we hierdoor in 2018 ruim € 21.000,- kunnen bijdragen aan de Stichting ROPA-run. 

Sponsormogelijkheden

Graag zouden wij met u over de sponsormogelijkheden van gedachten willen wisselen.

Wilt u Running Team Laarbeek sponsoren, dan kan dat op de volgende manieren:

 • Hoofdsponsor : € 500,-
 • Subsponsor : € 250,-
 • Donateur : € 100,-

Maar natuurlijk kunt u ook een vrijblijvende donatie storten op rekeningnummer NL03 RABO 0154 1799 49 t.n.v. Stichting Running Team Laarbeek te Lieshout.

Heeft u interesse in één van de genoemde sponsormogelijkheden, neem dan contact op met Gerard Brouwers (06-12362372) van de sponsorcommissie of Jan Meulensteen (06-57420291). Ook kunt u contact opnemen via organisatie@runningteamlaarbeek.nl.

Wij hopen op uw steun!!

Waar kunt u op rekenen bij het sponsoren van het Runningteam Laarbeek?

Hoofdsponsor voor € 500,- (uiteraard mag dit meer zijn)

 • Logo van het bedrijf op de touringcar tijdens de Roparun;
 • Naamsvermelding op het T-shirt van de deelnemers (lopers, fietsers, etc);
 • Logo op de sponsorpagina van onze website ;
 • Logo op de Sidebar van de website;
 • Logovermelding aan het einde van de promotiespots (“mede mogelijk gemaakt door…”);
 • Lidmaatschap van Vrienden van Runningteam Laarbeek (voor 1 jaar);
 • Gratis deelname aan het Sponsordiner voor 1 persoon;
 • In het zonnetje op onze socials ( op toerbeurt).

Subsponsor voor € 250,- (uiteraard mag dit meer zijn)

 • Logo op de sponsorpagina van onze website ;
 • Lidmaatschap van Vrienden van Runningteam Laarbeek (voor 1 jaar);
 • In het zonnetje op onze socials ( op toerbeurt).

Donateur voor €100,- (uiteraard mag dit meer zijn)

 • Logo op de sponsorpagina van onze website ;
 • Lidmaatschap van Vrienden van Runningteam Laarbeek (voor 1 jaar)
 • In het zonnetje op onze socials ( op toerbeurt).