Nieuws

Wafels op de Kerstmarkt

Runningteam Laarbeek bakt wafels op de kerstmarkt van scouting Lieshout-Mariahout

Op de kerstmarkt van scouting Lieshout-Mariahout bakt Runningteam Laarbeek weer de bekende overheerlijke wafels voor u. Opbrengst gaat naar stichting Roparun voor de steun aan de palliatieve zorg voor kankerpatiënten onder het motto: Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Niet alleen voor wafels kunt u terecht bij het Runningteam, maar ook allerlei andere spullen worden aangeboden tijdens de kerstmarkt. Wij zijn er voor u van 18.30 uur tot 20.30 uur aan de Heerendijk 7 in Lieshout. Toegang is gratis en parkeren kunt u op het parkeerterrein van sportpark Het Luijtelaar

Ook in 2023 hoopt het team met Pinksteren weer mee te doen aan de Roparun, een estafetteloop van ruim 520 kilometer. Hiervoor is het team nog op zoek naar fietsers die de lopers begeleiden en reservelopers. Het parcours is nagenoeg hetzelfde als vorig jaar, dus ook weer met een doorkomst in Aarle-Rixtel en Lieshout. Wilt u meer weten over Runningteam Laarbeek,

neem contact op met Mies van Berlo 06-12894837.