Nieuws

Running Team Laarbeek organiseert de 2e Laarbeekrun.

Running Team Laarbeek organiseert, in samenwerking met Vitaal Laarbeek op zaterdag 15 oktober haar 2e  Laarbeekrun. De Laarbeekrun is een estafette loop door alle kernen van Laarbeek voor verenigingen, buurtverenigingen of vriendengroepen.

De Laarbeekrun is een soort mini Roparun, waarbij een team ongeveer 35 kilometer aflegt door Laarbeek. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. De Laarbeekrun is geschikt voor iedereen! Families, buurtgenoten, vriendengroepen, verenigingen, etc. Je mag  met meerdere teams inschrijven.

1 loper gaat van start, de andere teamleden volgen op de fiets. Je mag onderling bepalen hoe lang iemand loopt en je mag zoveel keer wisselen als je wilt, als er maar iemand van het team loopt. Het parcours gaat over de openbare weg, dus je moet je aan de verkeersregels houden. Eén fietser gaat voorop om te navigeren, de anderen fietsen achter de loper voor de veiligheid.

Het eerste team gaat om 11.00 uur van start, de volgende teams om de 4 minuten na elkaar. Onderweg zijn er enkele controle- en verzorgingsposten, waar fruit en water verstrekt worden.

Na de finish is het nog gezellig napraten onder het genot van een drankje, aangeboden door de organisatie, in afwachting van de prijsuitreiking voor het beste en meest ludieke team.

Inschrijven kan tot 9 oktober 2022 en het inschrijfbedrag bedraagt € 25,- per team.

Voor informatie kunt U contact opnemen met Mies van Berlo, 06-12894837 of organisatie@runningteamlaarbeek.nl. U kunt dit adres ook gebruiken om in te schrijven.5