Nieuws

Het was een geweldige happening

Het zit er weer op zowel de deelname van het Running team Laarbeek aan de Roparun 2021  als de Nacht van Laarbeek zijn voorbij.

Maar iedereen kijkt met een voldaan gevoel terug op dit succesvolle evenement.

Een quote van een loper van De Roparun  ” Wat een weekend toch weer…Geweldig!….samen met dit pracht team op missie…de Roparun 2021…iets korter dan normaal, maar zeker zo intens…2 knotsgekke dagen met een aaneenschakeling van memorabele momenten… gemoedelijkheid, saamhorigheid, positiviteit met op z’n tijd wat gekkigheid vierde daarbij de boventoon…de straffe wind, wat regen en diverse klimmetjes kregen ons er niet onder, het enthousiasme en de sfeer bleven tot het einde fantastisch…wederom ben ik trots op Runningteam Laarbeek dat we samen dit avontuur mochten beleven. Bedankt allemaal !” ( Twan Sterken) 

Of een Quote van een lid van de organisatie Nacht van Laarbeek ” Hopelijk hebben de lopers en de fietsers net zo genoten als ik het was top georganiseerd”