Nieuws

Runningteam Laarbeek klaar voor de Roparun

Op zaterdag 8 april stond de training in de omgeving van Berg en Dal op het programma.

Dat het dit jaar wel eens snel kon gaan bleek al uit de eerste training in Laarbeek. Op het ruim 52 kilometer lange heuvelachtige parcours werd er nog een schepje bovenop gedaan. Voor het eerst was het hele team aanwezig. Na eerst wat teamfoto’s te hebben gemaakt vertrok het team vanuit Lieshout naar Ottersum voor een training voor de Roparun. Om 9.45 uur werd onder dichte mist gestart voor een tocht van 52 kilometer. Na 10 kilometer was de mist opgetrokken en diende de zon zich aan. Ook de eerste heuveltjes diende zich aan, voor Arjan, Tjerk en Joost was dit geen probleem, voor sommige fietsers wel. Ook het heuvelachtige  stukje langs Groesbeek was voor Marc, Maik en Jos geen probleem. Het moeilijk te navigeren stukje bij de Sint-Maartenskliniek  ging deze keer helemaal goed met behulp van de lopers Marjan. Audrey en Saskia. De drie dames arriveerde na een iets langere etappe in Beek, waar de aflossing dit keer prima verliep omdat de fietser Twan al vooruit gefietst was met het oog op het bergje wat komen ging. Met de prima navigatie van de fietsers Karin, Ronald en Olaf kwam alles weer samen op de Zevenheuvelenweg. Na een klein stukje Duitsland arriveerde Runningteam Laarbeek  om 14.00 uur weer in Ottersum waar de soep al klaar stond bij Koos. Na een drankje ging het weer richting Laarbeek. Vooral voor de chauffeur Erwin en navigatie van Eric en Frans, was het een nuttige en foutloze training. Martien en Joris legde alles vast met de camera. Runningteam Laarbeek is nog op zoek naar een chauffeur en masseur. U kunt voor meer informatie bellen naar Mies van Berlo 06-12894837. Wilt u ons steunen kijk dan op www.runningteamlaarbeek.nl