Nieuws

Prachtig bedrag opgehaald door Dorpsontbijt Roparun.

Was u ook aanwezig bij de mooie doorkomst van Roparun door Aarle-Rixtel? En was u een van de deelnemers aan het Dorpsontbijt op 1ste Pinksterdag?

Vanuit Runningteam Laarbeek danken wij alle bezoekers voor hun deelname aan het ontbijt. Tijdens het ontbijt waren er ook vele toeschouwers aan straat om de Roparun deelnemers toe te juichen en hen een hart onder de riem te steken. Dit is enorm gewaardeerd!

Een groep oud-deelnemers van Runningteam Laarbeek heeft in samenwerking met de Kantine van Jantine het goed uitgeruste Dorpsontbijt georganiseerd. Door sponsoring vanuit bakkerij van Brug, slagerij Hegeman, groente- en fruit specialist Frans van den Heuvel, MCD en de Couwenbergh is er een mooi bedrag opgehaald voor de Roparun.

Helaas kregen wij een paar dagen erna te horen dat het springkussen is gestolen voor de deur van De Couwenbergh. Een enorme domper na zo’n geslaagde activiteit. Het onderzoek is nog gaande.

Toch heeft Jantine van Zoeren-de Jongh besloten om het opgehaalde bedrag van € 500,- eerder deze week te overhandigen aan Gerard Brouwers, de voorzitter van Runningteam Laarbeek. Wij kijken terug op een geslaagd evenement met een prachtig resultaat: geld voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.