Nieuws

Training Ottersum- Berg en Dal

Wat was het een nuttige training voor Runningteam Laarbeek op zaterdag 9 april, soms leken de weersomstandigheden ideaal, twee minuten later een hagelbui, harde wind en dan weer de zon.

Kortom alle omstandigheden die we met de Roparun ook tegen kunnen komen.
Al vroeg vertrok het team vanuit Lieshout naar Ottersum voor een training voor de Roparun. Om precies 9.30.uu werd gestart voor een tocht van 52 kilometer. Helaas moesten enkele lopers verstek laten gaan door onverwachte omstandigheden. Na 10 kilometer diende de eerste heuveltjes aan, voor Tjerk was dit geen probleem, voor sommige fietsers wel.
Hans en Vera kwamen zomaar in een wielerwedstrijd, dit betekende voor de volgauto’s even omrijden en een alternatieve route zoeken. Ook deze dingen kun je met de Roparun tegenkomen.
Het moeilijk te navigeren stukje bij de Sint-Maartenskliniek  ging deze keer helemaal goed. Coen en Jos arriveerde na een iets langere etappe in Beek, waar de aflossing bijna mis ging omdat de fietsers vooruit gefietst waren met het oog op het bergje wat komen ging. Zonder de navigatie van de fietsers ging het fout op de Holleweg, gelukkig kwamen we boven in Berg en Dal weer bij elkaar.
Om 13.45 uur arriveerde Runningteam Laarbeek  weer in Ottersum waar de soep al klaar stond, dit keer bij Koos. Na een drankje ging het weer richting Laarbeek. Vooral voor de chauffeurs en navigatie was het een nuttige training.

Mocht U dit ook mee willen maken? Runningteam is nog op zoek naar een fietser en masseur. U kunt voor meer informatie bellen naar Mies van Berlo 06-12894837