Nieuws

Vlooienmarkt Lieshout voor Roparun succesvol

Lieshout, op zondag 16 februari 2020 heeft het running team Laarbeek  haar medewerking verleend aan de grote vlooienmarkt in d’n Perdenbak in Lieshout.

Met succes.  Op zaterdag werden een grote vrachtwagen met  spullen uitgeladen en verdeeld over de vele kramen die in d’n  Perdenbak  waren opgesteld. Veel leden van het running team waren verbaasd over de “rommel” die in de dozen verborgen zat.  Er was ook enorm veel twijfel of al die spullen de opbrengst van het vorige jaar zou evenaren.  Na een zaterdag werken stond alles er weer goed geordend bij te wachten op de bezoekers van de zondag.
En die verschenen op zondag weer in grote aantallen. Toen om 12.00 uur de deur open ging stortte de menigte zich op de uitgestalde waren. De ervaren vlooienmarkt bezoekers wisten snel waar de koopje te halen waren. Het eerste uur was het dan ook een drukte van belang. Na dat uur keerde de rust terug en waren het nog enkele die rustig konden zoeken of er nog spullen van waarde over waren.  Na 15.00 uur was het aan de medewerkers om de overgebleven spullen klaar te zetten voor de stort en om 20.00 uur kon d’n perdenbak weer schoon opgeleverd worden. Een fantastische prestatie van alle medewerkers.  Uiteindelijk leverde dat 1500 euro op voor de palliatieve zorg. Een flink bedrag waar we, na al het harde werk, trots op zijn.