Nieuws

Laarbeekrun 15 oktober

Zoals u wellicht gelezen hebt, wordt op zaterdag 15 oktober de Laarbeekrun georganiseerd.

Het is een soort mini Roparun, waarbij een team ongeveer 35 kilometer aflegt door Laarbeek. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Een vereniging mag met meerdere teams inschrijven. 1 loper gaat van start, de andere teamleden volgen op de fiets. Je mag onderling bepalen hoe lang iemand loopt en je mag zoveel keer wisselen als je wilt, als er maar iemand van het team loopt. Het parcours gaat over de openbare weg, dus je moet je aan de verkeersregels houden. Een fietser voorop om te navigeren, de andere fietsen achter de loper. Het eerste team gaat om 11.00 uur van start en naar gelang het aantal inschrijvingen, starten de volgende teams om de 4 minuten. De start en finish is bij De Couwenbergh, Dorpsstraat 1 te Aarle-Rixtel.

Inmiddels hebben zich verschillende groepjes aangemeld, maar dat mag en kan nog meer.

Dus zoek wat sportievelingen bij elkaar in je eigen omgeving of bij jouw vereniging en doe mee.

35 km fietsen moet geen probleem zijn en enkele kilometers (hard)lopen moet voor iedereen te doen zijn. Ga met elkaar die sportieve uitdaging en schrijf je in.

Inschrijven en/of informatie opvragen kan via Mies van Berlo: organisatie@runningteamlaarbeek.nl of 06-12894837. Inschrijven kost € 25,- per team.

Er zijn leuke prijzen en consumptiebonnen per team aan verbonden en iedereen ontvangt een leuke herinnering na de finish.

Dus, kom en schrijf je in! Dat kan tot en met 9 oktober 2022. Tot 15 oktober!!